keskiviikko 29. tammikuuta 2014

NYC girl



Viime kesänä matkasin poikaystäväni kanssa ensimmäiselle yhteiselle matkallemme. Olimme jo miettineet matkakohdetta ja päädyimme New Yorkiin. Olin käynyt jo siellä kerran aikaisemmin äitini kanssa ja poikäystäväni kummitäti asuu siellä, joten hänellekin kohde oli tuttu. New Yorkissa oli hyvin lämmintä kun olimme siellä. Vietimme noin kaksi viikkoa shoppailun ja auringonoton merkeissä.


Minä lensin New Yorkiin yksin ja poikaystäväni tuli perästä, koska ei valitettavasti mahtunut lennolle. Minä lensin Lontoon kautta huonoin seurauksin. Jatkolentoni oli peruttu ja kun pääsin loppujen lopuksi New Yorkiin minun laukku ei ollut tullut perille. Kävin British Airwaysin tiskillä ja he korvasivat tilannetta minulle hieman rahallisesti. Sain myös matkalta palattuani American Airlinesilta lahjakortin menomatkan mutkien takia. Takaisin lensin poikaystäväni kanssa Finnairilla turvallisesti.


Asuimme reissumme ajan Bronxissa poikaystäväni kummitädin kaverin luona. Vaikka Bronx tunnetaan hieman vaarallisena alueena en tuntenut kertaakaan itseäni uhatuksi.

Kävimme Yhdysvalloissa ollessamme  kahdessa outlet paikassa. Woodbury common premium outletissa ja toisessa jonka nimeä en muista. Kummatkin olivat hyvin erilaisia. Se paikka jonka nimeä en muista oli iso ostoskeskus. Siellä oli VS, Abercrombie, Hollister jne. Sieltä tuli ostettua ensimmäisiä ostoksia. Woodbury common oli enemmänkin pieni kylä jossa oli pieniä taloja ja niiden sisällä kauppoja. Kun olimme tuolla Woodburyssa, satoi kaatamalla ja olimme ihan märkiä. Sieltä tuli ostettua paljon ja halvalla kenkiä. Woodburyn huono puoli vain oli se, että bussimatka sinne maksoi suhteellisen paljon ja oli melkoisen pitkä.

Joitain ostoksiani

Shoppailimme paljon myös keskustassa ja tein hyviä löytöjä. Ostin kahdet UGG kengät noin 100€. Kävimme matkamme aikana kahteen kertaan Coney Islandin rannalla. Metromatka sinne oli pitkä, mutta sen arvoinen! Siellä sai kivan rusketuksen pintaan.


Viimeksi kun olin New Yorkissa oli talvi. Mielestäni kaupunki on kaunis kaikkina vuodenaikoina. New York on yksi lempparipaikoista ja paras paikka ostoksien tekemiseen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti